Aan de Haak 26



Aan de Haak 26 Special kleding en accessoires

Deze special van Aan de Haak is voor mij een hele bijzondere omdat ik zelf een bijdrage heb mogen leveren in de vorm van het Happy Flower vest. En omdat ik dat graag met jullie wil delen mag ik 3 specials weggeven. Aan het eind van dit blog lees je meer over de voorwaarden.

In deze special staan maar liefst 21 haakprojecten die verdeeld zijn in verschillende categorieën:
Sjaal en omslagdoeken: 

Butterfly omslagdoek : Een prachtige omslagdoek van gehaakte vlindertjes voor het voorjaar of de zomer. Het patroon komt van House of Creations  en speciaal voor de lezers bieden zij een garenpakket aan met een actieprijs.
Heerlijke poncho : Een zomese poncho gehaakt met Scheepjes Catona door haakjemee.nl
Luchtige sjaal :  Deze sjaal bestaat uit allemaal kleine mandala’s en is gehaakt met Scheepjes Maxi Sugar Rush. (Foto)
Filet omslagdoek :  Asymmetrisch omslagdoek gehaakt met de filet techniek ontworpen door caro’s atelier.

Truien en Vesten :

Happy flower vest : Jaaa daar is ie dan mijn patroon, ik ben er ontzettend trots op en vind de sfeerfoto’s die er bij gemaakt zijn ook echt prachtig. Het is een vrolijk bloemenvest gehaakt met de Tapestry techniek en ik heb hiervoor het stoere garen van Scheepjes Stone / River washed gebruikt. Een heerlijk vest wat het gehele jaar te dragen is. (foto)


Romantische bolero : Deze bolero van de hand van Linda Modderman maakt je zomeroutfit af.
Trui met prachtige kleuren : Deze zomerse trui is echt een plaatje om te zien, en daarom ook vernoemd naar het kleurrijke Verona. Het materiaal wat hiervoor is gebruikt is van Rowan Cotton Cashmere en Creative Linen.
Zomers truitje : De basis van dit truitje wordt gevormd door een Keltische kruis. Een bijzondere trui gemaakt door Willemijn Schuttevaer.
Cosy vest : Dit Denim Blue cosy vest is gehaakt met Durable Cosy  en Durable Glam.
Linnen topje : Dit is een patroon van Schachenmayr.com, door het gebruik van Soft linen garen is de top lekker licht en niet te warm.


Jurken en rokken :

Trendy rok : Deze rok bestaat uit allemaal kleine vierkantjes die aan elkaar worden gemaakt, de boord wordt gebreid. Het patroon komt van Knitrowan.com
Driehoeken jurk ; Deze jurk met grafische print van “glas in lood’ driehoeken is een echte eyecatcher en is ontworpen door chanylou.nl. (foto )



Yumi dress : Ken jij de Amilishly dolls ; De op de japanse stijl geïnspireerde amigurumi popjes? Ontwerpster Alexa heeft speciaal een jurk dat popje Yumi draagt uitgewerkt in ‘mensenmaten’, hoe leuk is dat ?

Kids : 

Snoezig babyvestje : Dit schattige babyvestje wordt gehaakt met Scheepjes Catona waar op het eind bloemen op geborduurd worden.

Tassen : 

Tasje met glittereffect : Dit tasje van gerecycled katoen heeft door het Lurex met koperdraadje een glittereffect en is ontworpen door studio hedwig.
Hippe Clutch : Deze clutch met panterprint wordt gemaakt met de tapestry techniek. Het materiaal hiervoor is van Durable cosy extra fine.

Accessoires :

Ceintuur in boho stijl : Dit ceintuur wordt gemaakt met granny’s in retro kleuren, ontworpen door knotsosquare 
Barefoot Sandalen Ibiza style : Deze blote voetensandalen gehaakt met Schachenmayr Catania en de houten kralen geven je het echte zomerse gevoel. (foto )


Botanische Broches : Dit patroon van groen deco op je kleding ; zoals oa een cactus en een varen komt van leijnscreativegreenhouse.

Leuk om te lezen ;

 Het haakverhaal is deze keer met ontwerpster Linda modderman

Je kunt Linda o.a. kennen als winnares van de haakSTER van Nederland in 2018. Als ontwerpster met een passie voor het haken van kleding mag zij natuurlijk niet ontbreken in deze Special.

Like & Win actie 

Ik vond het geweldig om aan deze special mee te mogen werken en in samenwerking met Aan de Haak mag ik 3x een Special weggeven in deze quarantaine tijd !! Wat je hiervoor moet doen ?

• Volg Aan de Haak op Facebook / Instagram 
• Volg RC.style op Facebook / Instagram 
• Laat weten waarom jij (of iemand anders) deze special verdiend
• Tag je haak vriendinnen
• Delen is lief 

Aan de Haak 26 is nu te koop in de boekhandel of hier te bestellen.


Veel lees en haak plezier gewenst !!

Groetjes Roelke 

Foto’s : Aan de Haak.








Reacties

  1. Och, dat lijkt me echt super om in deze tijden in huis te hebben. Ik zie al heel wat leuke items voorbij komen en ben benieuwd naar jouw bijdrage.
    Fijne groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten