Aan de Haak 28



Aan de Haak 28

Aan de Haak 28 is uit dus tijd om hem met jullie door te nemen! Er staan deze maand 22 haakprojecten in en zoals gewoonlijk verdeeld in verschillende categorieën.

Tassen :

Koffertasje : Een echte eyecatcher is dit tasje. Gehaakt met Lammy Crochet cotton samen met de houten handvatten geeft het tasje een stoer uiterlijk. Het patroon is van House of Creations en speciaal voor de lezers hebben ze een aanbieding van een pakket met alle benodigdheden.

Boodschappentas : Deze leuke tas is geschikt om mee te nemen tijdens een middagje shoppen maar ook leuk naar het strand, wordt gehaakt met het stevige Durable Macramé garen en het patroon is afkomstig van Dorine Brökling.

Accessoires :

Stoer Kussen : Dit kussen is ontworpen door Joke ter Veldhuis die je kunt kennen van lossenenvasten.nl. Voor haar boek Dekens enzo ontwierp ze 10 dekens waar dit kussen uitstekend bij past.
Lovely Flowers : Dit chunky kussen versierd met bloemen gaat zeker je interieur opfleuren, het wordt gehaakt met Chunky Cotton van By Claire en is ontworpen door Jorina Joosse van crochetrainbowtales.

Kleding : 

Warme colsjaal : Met deze colsjaal kun je de herfst zien komen. Gehaakt met Durable Cosy Fine en ontworpen door Marjan Gouda van hobbydingen.com

Luchtige trui : Deze mooie basic trui heeft een schelpenpatroon met open ruimtes waardoor hij lekker luchtig is. Het patroon en het garen zijn van Schachenmayer 

Omslagdoek : Deze open omslagsjaal is ideaal voor de frisse ochtenden en de koele avonden. Het is gemaakt met het zachte garen Skies Heavy van Scheepjes en ontworpen door Hedy Kunst-Drost van Happy Crochet Patterns.

Set voor de herfst : Deze Chunky set bestaat uit een sjaal en vingerloze handschoenen. Gehaakt met Katia Alaska en door het gebruik van de puff-steek krijgt het een stoer uiterlijk. Ontworpen door Susy Terheggen van knotsosquare 

3x Boho Stijl : Twinning is winning met deze set speciaal voor moeder en dochter en als extra ook 1 voor de pop of beer. Gehaakt met Catona van Scheepjes en ontworpen door Corrie Wittenberg van wolhuisje.

 Sokken haken : Met deze sokken hoef je geen last meer te hebben van koude voeten, in een sneaker of hoger variant te haken. Gemaakt met Metropolis van Scheepjes en ontworpen door Bianca Boonstra van chefwol.nl

Home Deco : 

Wandhanger : Om in de boho stijl te blijven haak je deze wandhanger, gemaakt met Scheepjes Spirit en een patroon van Margriet Zijlstra – de Muinck van sparkelzcreatief

Gestreepte deken : Deze deken staat op de cover, in mooie herfstkleuren. Gemaakt met Stylecraft special DK en ontworpen door Carolien Boele van createdbycarolien

Linnen Sprei : Een grote linnen lap met een mooie gehaakte rand en kwasten van Durable Double four wordt zo een luxe sprei.

Amigurumi : 

Snelle Vos : Deze stoere vos is een patroon van Bobbi Eden, gek op haar patronen ? Doe dan mee met de supergave winactie en maak kans op haar boek “Iedereen kan knuffels haken” !!

Raffi de Wasbeer : Deze leuke wasbeer in jongens en meisjes variant wordt gehaakt met Yarn and Colors musthave en het patroon is van Angelique Millonzi van mrsmilly.com

Kids :

Weerkubus : Met deze kubus leert je baby kennis maken met alle weertypen. Maak gebruik van verschillende “veilige” onderdelen om de zintuigen te prikkelen. De kubus is gemaakt met Catona van Scheepjes en is ontworpen door Rosanne Briggeman van het boek Kubussen haken.

Panda Wandhanger : Het laatste deel van de panda serie ( eerder waren er patronen voor een vloerkleed, kussen , en knuffel) . Deze wandhanger wordt gehaakt met Chunky Monkey van Scheepjes. 

2x Techniek leren : Deel 1 (van 2) om baby doekjes te haken in diverse steken . In dit deel leer je de gerstekorrel steek en de geschakelde stokjes. Gehaakt met Rico Creative cotton en ontworpen door Susy Terheggen van knotsosquare.nl

Leuk om te lezen : 

Haakverhaal : De ontwerpster die deze keer wordt uitgelicht is Sascha Blase – van Wagtendonk. Die je kunt kennen van haar boeken “Sokken haken” en “Sjaals haken”. Sascha heeft een nieuw boek “Lappen Poppen haken” waar ze in dit interview over verteld.

CAL Chunky Blanket : Vanaf 16 september 2020 start Aan de Haak met een nieuwe CAL om in 8 weken een prachtige Chunky Deken te haken.   
                                                                                                          
Het garen pakket met Chunky Monkey is in 2 kleuren varianten te verkrijgen; Misty Hearts of Earthly Love :

Aan de Haak bestaat 5 jaar en om dit te vieren kun je meedoen met deze gave winactie met 9 mooie prijzen oa het boek van Bobbi Eden, haakpakket Criss-Cross Blanket van Durable, of de cadeauset Yarn After Party Boho Chic Cardigan van Scheepjes.
Klik hier voor de winactie en kijk hoe jij kans kan maken.

Aan de Haak 28 ligt nu in de winkel of is hier te bestellen.

De volgende Aan de Haak (29) is het themanummer Kerst (waar ik ook een patroon voor heb mogen aanleveren) ligt rond 19 Oktober in de winkel

Veel lees en haak plezier 

Groetjes Roelke 

Foto's📸 : Aan de Haak / Hobbyou 








Reacties