Hobbyhandig Handwerk Special

Handwerk Special van Hobbyhandig

In de nieuwe handwerkspecial van Hobbyhandig staat voor ieder wat wils. Niet alleen haken maar ook breien, borduren, macramé , naaien en punchen. Je hoeft je komende herfst dus niet te vervelen met deze leuke diy-projecten. Ik ga ze hieronder met je doornemen.

Breien :
Basic trui : Deze basic trui die niet in je garderobe mag onbreken heeft een mooie aparte mouwinzet, de beschrijving is geschikt van maat S t/m XXXL. Patroon van Kristina de Barse

Borduren :
Onderzetters : Prachtige onderzetters met inca motief die worden geborduurd op plastic stramien. Patroon is van Mirjam Vroegindeweij.
Kussen "Little Sunshine :Een heerlijk kroelkussen met een pinguïnmotief gemaakt met metallic garen in kruissteekjes. Patroon is van Studio Rico Design

Macramé :
Wandhanger : Een prachtige wandhanger met verschillende knooptechnieken die stap voor stap zijn gefotografeerd en als extra nog in een filmpje van Colours of Life worden uitgelegd. Patroon is van Stefanie van Heusden – Colours of Life
Armband met panterprint : Deze stoere armband wordt geknoopt met de Alpha-knooptechniek en is makkelijk aan te passen naar verschillende maten. Patroon is van craftysuzycrafts

Naaien :
Patchworkdeken :Deze deken is een echte eyecatcher op de bank en heerlijk om in weg te kruipen nu de herfst is begonnen. Het patroon is van Studio Rico Desgn. Meer patronen als deze vind je in hun boek Nature Matters nr 8.
Punchen :
Luipaard : Punch een supergaaf en helemaal HOT op dit moment luipaardkussen, het patroon is van Studio Rico Design. Wil je meer punchen dan is het boek Punch Needle Loco Roco van Rico Design met 17 kleurrijke patronen misschien ook iets voor jou.
Haken :
Col : Heerlijke ruime col die je warm gaat houden met de herfst en winter op komst. Patroon is van José Burgler
Dierenvriendjes : Leuke knuffeldoekjes van een kat en hond. Patroon is van Kristina de Barse
Mandala :Mandala’s haken zijn helemaal hot op het moment. Met metalen ring te gebruiken als wanddecoratie en zonder als tafelkleed. Patroon is van Annie Mathijsen.
Vissenkussen :  Dit vrolijke kussen heeft een 3D effect doordat de visjes op het kussen worden genaaid. Patroon is van Yvonne Krabbendam.
Zwierige Tas : Een tas waar je mee gezien wilt worden, helemaal in boho-style met de hippe franjes. Patroon is van Studio Phildar. Je kunt de benodigdheden voor deze tas winnen als je meedoet aan de bijbehorende win-actie.
Wenspopjes : Een leuk cadeautje om te geven en te ontvangen deze schattige wenspopjes. De wens stop je in hun buideltje of rugzakje. Patroon is van Ester van der Velden van bonita-loka.nl. In het boek Tuimelaars Haken vind je meer van deze schattige patronen.
Bloemenstola : Met deze fleurige accessoire maak je je outfit af. Het patroon is van Stefanie van Heusden van coloursoflife.nl
Eendjeskubus : Nog een leuk (kraam) kadootje om te geven, deze leuke speelkubus vol eendjes. Patroon is van Rosanne Briggeman, die je kunt kennen van het boek “Kubussen Haken”
Vest in Filet Haken : Dit patroon is afkomstig van mijzelf (RC Style)
Het is een makkelijk basis vest met een leuke uitdaging in het midden. Door het bladmotief en de kleur past het helemaal in het seizoen. Patroon is van maat 40 tot 50 uitgeschreven.
Mozaiëk Haken om waterfles : vrij “nieuwe” techniek die hier wordt gebruikt en een mooi klein project om dit uit te proberen. Het patroon is van Amifan
Koe en Giraf :  Deze hippe dierenknuffels zijn grijpklaar voor baby en peuterhandjes. Het patroon is van Nienke Jongstra- okketie.nl

Leuk om te lezen :
Leesverhaal : Janet Vermist  werkt al 23 jaar in de handwerkbranch en is ondermeer organisator van de Handwerkbeurs in Zwolle. In dit interview lees je alles over haar passie voor creatieve materialen.

De Handwerk Special ligt nu in de winkel of is hier te bestellen.

De volgende Hobbyhandig die dan helemaal gerestyled is, komt eind oktober uit en staat helemaal in het teken van de komende decembermaand zodat je alvast in de feeststemming komt.

Veel Lees en Handwerk plezier gewenst!!

Creatieve Groet,

Roelke 


📸 Hobbyhandig en Rico Design

Reacties

  1. Tof deze opsomming. Ik vin het armbandje knopen ook leuk. Die staat niet in je review

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof deze opsomming. Ik vin het armbandje knopen ook leuk. Die staat niet in je review

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen, wil je nog meer leuks zien, kijk op https://www.coloursoflife.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten